Priče o pobačaju padaju u vodu! Tamara Đurić se obnažila i pokazala TRUDNIČKI STOMAK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2020, 01:36

Priče o pobačaju padaju u vodu! Tamara Đurić se obnažila i pokazala TRUDNIČKI STOMAK! (VIDEO)

Buduća majka sija!

Starleta Tamara Đurić rastužila je pre nekoliko nedelja javnost kada je saopštila medijima da je imala spontani pobačaj.

Ipak, pre nekoliko dana zbog snimka na kom joj se stomak nazire ispod haljine podigla se prašina da je zapravo lagala, što je potvrdio izvor blizak Tamari.

Objavu dijeli Tamara Djuric (@tamarastar89) Ruj 1, 2020 u 11:12 PDT

Ispostavilo se da je Đurićeva u julu imala komplikacije zbog kojih je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je izgubila bebu, ali su doktori zapravo uspeli da spasu plod.

Sada je Tamara u šestom mesecu trudnoće i nosi devojčicu, a po snimku koji je objavila večeras na Instagramu može se zaključiti da se oseća odlično.

Objavu dijeli Tamara Djuric (@tamarastar89) Ruj 4, 2020 u 12:11 PDT

U njemu ona pozira u kupaćem kostimu, u kom je zaobljeni stomak došao do izražaja, pa su Tamari pratioci uputili veliki broj komplimenata na račun izgleda.

PRE NEKI DAN POSTAO OTAC, A SAD PRAVI HAOS: Miki Đuričić vrišti, dere se i ponavlja samo jedno: "Nisam je ostavio" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.