Izvor: Scandal.rs, 09.Sep.2017, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Ljubiša Samardžić

Posle duge i teške bolesti u Beogradu je u 81. godini preminuo poznati glumac Ljubiša Samardžić! Bio je gotovo mesec dana na bolničkom lečenju u Kliničkom centru Srbije, na Odeljenju hematologije, jer je njegovo zdravstveno stanje bilo izuzetno loše. On je u decembru prošle godine imao tešku operaciju tumora na mozgu. Lekari su tada imali The post Preminuo Ljubiša Samardžić appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Ljubiša Samardžić

Izvor: Story, 09.Sep.2017

Slavni glumac Ljubiša Samardžić preminuo je juče u Beogradu u 81. godini posle teške bolesti, preneli su beogradski mediji. Bio je gotovo mesec dana na bolničkom lečenju u Kliničkom centru Srbije, na Odeljenju hematologije, jer je njegovo zdravstveno stanje bilo izuzetno loše. On je u decembru...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.