Pre Danijele VOLEO je ovu LEPOTICU: Evo ko je PRVA žena Ognjena Amidžića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 12:30

Pre Danijele VOLEO je ovu LEPOTICU: Evo ko je PRVA žena Ognjena Amidžića! (FOTO)

Bili su u braku četiri godine.

Popularni voditelj Ognjen Amidžić u skladnom je braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom skoro deset godina. Par uživa u ljubavi i ima sina Matiju, kome se trude da pruže bezbrižno detinjstvo.

Manje je poznata činjenica da voditelj ima brak iza sebe, sa svojom nekadašnjom koleginicom.

Naime, Ognjen je bio oženjen Milicom Marković. Njih dvoje su se upoznali na televiziji Pink, dok je Milica tamo radila pri informativnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << programu, a venčali su se 2006. godine.

U braku su bili četiri godine, ali su se retko pojavljivali zajedno na javnim događajima, a svoju privatnost čuvali su isključivo za sebe.

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo - govorila je ranije Milica, prenose mediji.

Do kraha došlo je zbog toga što se, kako su svojevremeno naveli u saopštenju, ljubav ugasila, a rastali su se u prijateljskim odnosima.

Amidžićeva prva žena napustila je ružičastu televiziju i nastavila da gradi karijeru u korporativnom svetu, u jednoj marketinškoj ageniciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.