Poznate ličnosti koje izgledaju mnogo mlađe nego što zapravo jesu

Izvor: Poznati.info, 19.Mar.2013, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate ličnosti koje izgledaju mnogo mlađe nego što zapravo jesu

Za mnoge poznate ličnosti imamo osećaj da se ne menjaju, da njihov izgled ostaje isti bez obzira na to što godina prolaze. Pogledajte spisak slavnih osoba koje su starije nego što mnogi misle.

Džoni Dep (49)

Verovatno mnogi nikad ne bi rekli da je zvezda filmova “Pirati sa Kariba”, Džoni Dep dovoljno star da kolegici Natali Portman bude otac. Rođen je 1963. godine, a još  može da prođe kao da ima trideset i nešto.

Avril Lavigne >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << (28)

Kad se 2002. godine pojavila na muzičkoj sceni, postala je simbol pop panka. Iako od tada na lice nanosi malo više šminke, još uvek izgleda kao pre. Da li bi ste li joj dali 28 godina?! Ona još izgleda kao tinejdžerka.

Hali Beri (46)

Ova glumica zavladala je filmskom scenom ranih ’90-ih, a i danas izgleda kao i na početku karijere. Teško je pronaći razliku u izgledu na njenim fotografijama snimljenim pre 20 godina i nedavno. Mnogi bi bili srećni kad bi znali tajnu Hali Beri.

Liv Tajler (35)

Na njenom ocu Stevenu Tejleru godine se itekako vide, ali njegova najstarija ćerka Liv Tajer i dan danas ima porculanski ten. Nadamo se da neće krenuti tatinim stopama.

Gven Stefani (43)

S godinama se odlično nosi i Gven Stefani. Rođena je 1969. godine, ali i dalje izgleda mladoliko i sveže kao kad se pojavila na muzičkoj sceni ’90-ih.

Rob Love (48)

Glumac Rob Love se nije se nimalo promenio od ’80-ih godina. I danas izgleda mladoliko…

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.