Poznata blogerka ponovo na udaru zbog svojih komentara: Bolje da sam bogata i tužna, nego siromašna...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 21:48

Poznata blogerka ponovo na udaru zbog svojih komentara: "Bolje da sam bogata i tužna, nego siromašna..."

Blogerka je naljutila svoje pratioce zbog stava.

Modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, ponovo se našla na meti kritika svojih pratioca zbog svojih odgovora u poslednjem videu.

Naime, ona je u svom novom videu odgovarala na pitanja „ili-ili“ u kojima je morala da izabere između dve ponuđenje stvari.

U jednom primeru postavljeno joj je da bira između "tužna, ali bogata" ili "srećna, a siromašna", te je na to Zorannah odgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi radije bila bogata, a tužna.

Ispod njenog videa koji je objavila na Jutjubu odmah su usledili komentari njenih pratilaca koji su osudili njene stavove.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Jan 30, 2020 at 4:51am PST

- Pa kako tužna i bogata izabereš? Pa šta će ti sve pare sveta, ako si pritom i tužna - napisao je neko od njenih pratilaca u komentaru.

- Pa bolje mi je da budem bogata i tužna, nego siromašna i opet tužna, jer nemam para - odgovorila mu je blogerka.

Nakon ovog komentara usledila je lavina drugih osuđujućih na račun Zoranine izjave.

Otac i sin su slučajno našli poruku "UPOMOĆ" napisanu u blatu: Došli su do ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.