Posle priče o NOVOM ŠVALERU, Milijana očajna: Stalno se uvaljujem u PROBLEME! Ne znam šta da radim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle priče o NOVOM ŠVALERU, Milijana očajna: "Stalno se uvaljujem u PROBLEME! Ne znam šta da radim..."

"Nisam pametna!"

U toku protekle noći, u vili "Parova" je pokrenuta priča o tome da je Milijana Božić navodno u vezi sa poznatim beogradskim paparacom, Kobrom.

Ona je priznala da je, izašavši iz vile, bila u poseti Kobri, u njegovom stanu, zajedno sa Sanjom Mirkov, i da ga odavno poznaje, ali je negira da između nje i paparaca ima ičega osim drugarstva.

Ona je, kasnije, ostala sama u Tajnoj sobi, gde se jadala, držeći se za glavu:

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moram da smislim brzo nešto! Ne znam kako se to saznalo! Mora da je Sanja nešto ispričala... Moram nešto da smislim... Nisam pametna, stalno se uvaljujem u probleme. Ne znam šta da radim...

Milijana je ovim rečima nagovestila da se "omrsila" sa Kobrom dok je bila kod njega u gostima.

Takođe, iz ovakvog ponašanja možemo da zaključimo da je Sanja tajni svedok, a šta će se na kraju ispostaviti kao istina, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.