Posle pisanja da je u S*KS ŠEMI sa Duškom Tošićem, oglasila se Sofija Milošević! Odmah reagovala i JK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle pisanja da je u S*KS ŠEMI sa Duškom Tošićem, oglasila se Sofija Milošević! Odmah reagovala i JK!

"Jelena i ja smo u super odnosima!"

Manekenka Sofija Milošević oglasila se povodom pisanja pojedinih medija da je u seks šemi sa Duškom Tošićem i da joj je fudbaler čak kupio kartu kako bi došla u Kinu, ali je plan navodno propao jer je Jelena sa decom došla kod njega.

"Vidim u Srbiji, pojedini mediji nastavljaju sa terorom nad javnim ličnostima i izmišljanjem naslovnih vesti. Kraj januara i početak februara treba popuniti vestima, pa makar i lažnim. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Očekujte uskoro i englesku kraljicu i Mini Maus u ovoj "aferi"... Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju drugaricu i jedva čekam da čujem novu pesmu. Pozdrav iz NYC, kasnim na ručak", napisala je Sofija.

"MOJE GOLE SLIKE KOD VRANJEŠA..." Dara SVE PRIZNALA - ovo baca NOVO SVETLO na događaj koji TRESE ESTRADU

Ubrzo nakon ovoga usledila je i Karleušina reakcija, koja je nakon 20 minuta Sofijinu objavu šerovala na svom Instagram storiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.