Posle 15 godina otkrivena tajna: Rođa Raičević je bio zaljubljen u poznatu pevačicu!

Izvor: Svet, 21.Dec.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 15 godina otkrivena tajna: Rođa Raičević je bio zaljubljen u poznatu pevačicu!

Pokojni pevač Rođa Raičević bio je miljenik među saradnicima, a platonsku ljubav gajio je, kako su pisali domaći mediji, prema jednoj koleginici.
Rođa je bio zaljubljen u Bubu Miranović.

“Družili smo se na početku njegove karijere. Otišla sam za Toronto i putevi su nam se tad razišli. Bio je divan kolega. Ozbiljan, a opet zabavan u društvu”, rekla je Miranovićeva u jednom intervjuu i dodala:
“Volim njegovu boju glasa. Obavezno naručim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neku njegovu pesmu kad sedim u kafani. Na taj način ga se setim”.
Inače, pre tačno 15 godina preminuo je Rođa, koji je kroz svoje pesme slavio ljubav. Muzičar rodom iz Nikšića na svoje poslednje putovanje otišao je tiho, u 44. godini, a vest o njegovoj smrti pojavila se samo u jednom dnevnom listu.
Rođa je umro od prekomerne doze metanfetamina (sintetička droga iz skupine spojeva feniletilamina, koja brzo izaziva zavisnost), u jednom stanu u ulici 27. marta u Beogradu.
Njegov odlazak ostavio je neizbrisiv trag u srcima njegovih brojnih kolega.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Legendarni Rođa Raičević je bio zaljubljen u ovu pevačicu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016

Pevač Rođa Raičević preminuo je pre 15 godina u 44. dodini...Rođa je umro od prekomerne doze metanfetamina (sintetička droga iz skupine spojeva feniletilamina, koja brzo izaziva zavisnost)...Malo je poznato da je Rođa imao određene simpatije prema koleginici Bubi Miranović...Dok je bio živ,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.