Porodila se Nataša DNK na Badnje jutro! Objavila sliku bebe!

Izvor: Svet plus, 06.Jan.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se Nataša DNK na Badnje jutro! Objavila sliku bebe!

Porodila se Nataša Aksentijević nekadašnja voditeljka emisije DNK i to na Badnje jutro! Ima li lepšeg poklona!? Objavila je sliku bebe!

Voditeljka Nataša Aksentijević, koji su gledaoci upoznali u popularnoj emisiji DNK, postala je mama. Nataša se porodila pre nekoliko sati i to na Badnji dan. Na svom Instagramu je objavila fotografiju bebe, a zatim su usledile čestitke:

"Takvo je Badnje jutro! Čarobno!!! Hvala simpatičnim medicinskim setrama,hvala babici >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << carici! Hvala Duletu i Vladi za anesteziju,bolje je od znate već čega. Hvala doktoru jer je duhovit i stručan! Hvala svima iz porodilišta Dr Dragiša Mišović,baš je bilo ludo brzo i zabavno. Srećno danas i srećan Božić!!! Volim vas."

Čestitamo!


Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.