Pornić joj pomogao u karijeri: Manekenka putuje sa fudbalerima

Izvor: Svet, 24.Jul.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pornić joj pomogao u karijeri: Manekenka putuje sa fudbalerima

Mnogi su mislili da će porno snimak manekenke i voditeljke Tine Katanić zatvoriti lepoj Hrvatici sva vrata medijske scene, ali desilo se potpuno suprotno. Tinin poslovni raspored ovoga leta je prebukiran, pa će jedva ugrabiti nekoliko dana godišnjeg odmora.
Biće revija, imaću dosta posla. Zatim sledi malo odmora”, rekla je manekenka u jednoj TV emisiji i otkrila da će godišnji odmor provesti s prijateljicama. Ona je priznala i da joj je trebalo vremena da pobedi depresiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Tinu je hrvatska fudbalska reprezentacija pozvala da im bude počasna gošća na utakmici protiv Malte, a ona je poziv oberučke prihvatila:
“Oduvek sam želela da posetim Maltu. Obradovala sam se pozivu da bodrim reprezentaciju, pa se odlično poklopilo da spojim lepo i korisno” , rekla je Tina za hrvatski Tportal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pornić joj pomogao u karijeri: Manekenka putuje sa fudbalerima

Izvor: Scandal.rs, 24.Jul.2015

“Biće revija, imaću dosta posla. Zatim sledi malo odmora”, rekla je manekenka u jednoj TV emisiji i otkrila da će godišnji provesti s prijateljicama. Ona je priznala i da joj je trebalo vremena da pobedi depresiju...Tinu je hrvatska fudbalska reprezentacija pozvala da im bude počasna gošća...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.