Popularna pevačica se KONAČNO POJAVILA nakon što je MISTERIOZNO nestala iz javnosti RAZLOG će vas ŠOKIRATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularna pevačica se KONAČNO POJAVILA nakon što je MISTERIOZNO nestala iz javnosti RAZLOG će vas ŠOKIRATI!

Obelodanila šta joj se dogodilo...

Pop pevačica Ejmi Dafi, dugo se nije pojavljivala u javnosti, svi su se pitali gde je nestala nakon što je objavila veiliki hit "Mercy", a ona je na društvene mreže obelodanila da je bila danima zatočena i da ju je nepoznata osoba drogirala i silovala.

Dafi je na svom Instagramu otkrila šta joj se dogodilo, a pevačica je 2011. najavila da će napraviti pauzu od javnih nastupa, a iste godine objavila je i svoj poslednji album.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by @duffy on Feb 25, 2020 at 10:12am PST

- Nema jednostavnog načina da vam ovo kažem. Mnogi među vama se pitaju šta se sa mnom dogodilo, gde sam i zašto nestala. Puno sam puta razmišljala o tome kako da ovo napišem... i kako bih se nakon toga osećala. Nisam u potpunosti sigurna zbog čega mi se čini da je sada pravo vreme za to i da će me razgovor o tomu osloboditi. Sigurno se pitate zašto nisam odlučila da iskoristim svoj glas da bih izrazila svoju bol. Nisam želela da svetu pokažem tugu, ne znajući kako ću pevati slomljenog srca. No ono se postupno dosad zacelilo. Istina je... i molim vas, verujte da sam sada dobro i na sigurnom. Više su me dana silovali, drogirali i držali u zatočeništvu, ali preživela sam i trebalo mi je mnogo vremena za oporavak", napisala je pevačica, ne preciziravši šta se tačno dogodilo - izjavila je pevačica.

A post shared by Lamegalengua (@lamegalengua) on Feb 26, 2020 at 8:25am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.