Pop*šao se i pos*ao po tebi! Iva SUROVO oplela po Tomoviću, a tek za Karića šta je REKLA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pop*šao se i pos*ao po tebi!" Iva SUROVO oplela po Tomoviću, a tek za Karića šta je REKLA...

Surova je.

Mina Vrbaški celog prepodneva ne prestaje da se jada zadrugarima, kako ju je povredilo ponašanje Vladimira Tomovića, koji ne primećuje, da je ona zaljubljena u njega. Zadrugarka je rešila da ovu tugu preboli u društvu svojih cimerki, Suzane Ćubele i Ive Grgurić, koje su pokušale na sve načine da je uteše.

- Ja napolju nisam trčala ni za kojim muškarcem. Zaljubila sam se - pričala je Mina.

-Kao da si grdna, pa moraš da moliš za ljubav. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja da sam na tvom mestu, ja bih ga ignorisala, premestila bih se od njega. Ne bih komunicirala sa njim. Shvatam da si se zaljubila, ali sve ima granice - pričala je Iva i tešila je.

- Kad pogledam šta sam ja izgubila napolju... - rekla je Mina uzdišući, a onda je Iva dala svoj komentar i uporedila Minin odnos sa Tomovićem sa onim što ona ima sa Karićem.

- O tome je odmah trebalo da razmišljaš. Rekla sam ti da ne radiš to. Ovaj se pop*šao i pos*ao po tebi, a ti trčiš za njim. Ja ne znam šta je sa ženama. Šta bih ja trebala da trčim za Stefanom i pričam: "Uzmi mene, nemoj nju", pa imam i ja dostojanstvo. Da je hteo, biti sa njom bio bi napolju. Kakva bre emocija i hemija - pričala je Grgurićeva.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

K*RVINSKA POSLA, POŠTENA SI U LAKAT: Saška Karan NAPALA Krunićevu zbog poljupca sa Tomovićem! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019

U svom maniru....U toku noći, zadrugarka Ivana Krunić poljubila je i zagrlila Vladimira Tomovića kako bi napravila ljubomornim Baneta Čolaka. Deblji kraj tog čina izvukla je Mina Vrbaški koja je napravila pravi haos govoreći svim zadrugarima šta su Vladimir i Ivana uradili na metar od nje dok...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.