Popila tablete?! Kija povraćala i pala u nesvest, polivali je vodom, ne može glavu da podigne! (FOTO)

Izvor: Svet, 25.Apr.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popila tablete?! Kija povraćala i pala u nesvest, polivali je vodom, ne može glavu da podigne! (FOTO)

Kija Kockar ponovo je izgubila svest danas popodne, malo pre 14 časova!
Kija je povraćala kod Paba, a u trenutku kada joj se slošilo do nje su dotrčali Ana Korać, Nadežda Biljić, Sanja Stanković, Zorica, kao i Slobodan Radanović sa kojim se svađala ceo prethodni dan.
Kija je u jednom trenutku izgubila svest, a Sloba je tvrdio da joj je muka od tableta koje je popila, dok su ostali rekli da joj nije dobro od stresa i toga što ništa nije jela.
Kiju su prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << polivali vodom dok je povraćala:



Potom su je smestili u fotelju, ali glavu je jedva pomerala:





Svetsvet, printscreen
The post Popila tablete?! Kija povraćala i pala u nesvest, polivali je vodom, ne može glavu da podigne! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

UNIŠTIO SI ŽIVOT I MENI I NJOJ! Kija IZNETA iz Zadruge, Luna SVE SASULA SLOBI U LICE!

Izvor: Svet, 25.Apr.2018

Nakon što je izgubila svest i nakon što je povraćala u Pabu, Kiju Kockar izneli su iz Zadruge kako bi joj ukazali lekarsku pomoć!. Međutim, za vreme dok je nekoliko zadrugara uključujući i Slobodana Radanovića bilo kod Kristine, Luna je otišla u Rajski vrt. Pridružila joj se Zorica Marković...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.