Ponovno voli mlađu: Ezel je zaveo bivšu devojku fudbalera

Izvor: Svet, 09.Mar.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovno voli mlađu: Ezel je zaveo bivšu devojku fudbalera

Turski glumac Kenan Imirzalioglu, poznat po kokainskom skandalu, u vezi je s 13 godina mlađom koleginicom Sinem Kobal, koja je trebala da se uda za fudbalera Arda Turana.
Junak turskih serija “Ezel” i “Časni ljudi” nedeljama je skrivao novu devojku od porodice i prijatelja. Ljubav su otkrili fotografi. Kenana Imirzalıoglua snimili su kako u četiri sata izlazi iz stana glumice Sinem Kobal.
Nije imao sreće u ljubavi, ali sad napokon zasluženo uživa. Uveren >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je da je našao ženu iz snova“, rekao je izvor blizak glumcu.
Privlače me harizmatične i tihe žene koje čvrsto stoje na zemlji. Bučne devojke nikad nisam voleo“, rekao je Ezel, ne otkrivajući da li je takvu osobu našao.


A photo posted by Sinem Kobal (@sinemkobal) on Feb 21, 2015 at 1:44am PST


Nakon što su ga 2013. uhapsili na letovanju u Ankari zbog sumnje da se drogirao i preprodavao marihuanu, tablete i kokain, Kenana je ostavila manekenka Kubra Kučuk. Za Imirzalıoglua su na sudu tražili kaznu od dve do 38 godina zatvora, ali glumac je platio novčanu kaznu i brani se sa slobode. Turski mediji u međuvremenu su ga povezivali s koleginicom Čansu Dere, s kojom je Kenan snimio seriju “Ezel”, ali oboje su demantovali ikakvu vezu osim prijateljske.
Ipak, poslednjih nekoliko nedelja glumac se intenzivno viđa sa Sinem Kobal. Zvezda turskih filmova i serija do kraja 2013. godine bila je verenica Arda Turana , turskog reprezentativca koji igra za španski Atletiko Madrid.
Sinem i fudbaler zaljubili su se 2009. godine, a godinu dana kasnije i verili. No, do venčanja nije došlo.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ponovno voli mlađu: Ezel je zaveo bivšu devojku fudbalera

Izvor: Scandal.rs, 09.Mar.2015

Junak turskih serija “Ezel” i “Časni ljudi” nedeljama je skrivao novu devojku od porodice i prijatelja. Ljubav su otkrili fotografi. Kenana Imirzalıoglua snimili su kako u četiri sata izlazi iz stana glumice Sinem Kobal...“Nije imao sreće u ljubavi, ali sad napokon zasluženo uživa. Uveren...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.