Pomozi mi, pomozi... Luna CVILI OD BOLA, Sloba IGNORIŠE! A kada je OVO uradio, sve postalo jasno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pomozi mi, pomozi..." Luna CVILI OD BOLA, Sloba IGNORIŠE! A kada je OVO uradio, sve postalo jasno...

Auh, stvari loše stoje.

Luna je sinoć u intervjuu izjavila da je zbunjena i da polako, ali sigurno počinje da sumnja u Slobina osećanja prema njoj, a nije osporavala i da on možda još uvek voli svoju zakonitu suprugu, o čemu smo više pisali OVDE.

Nakon toga vratila se u Belu kuću, a kako se pretpostavlja da je razmislila o svemu što je rekla ona je ponovo potražila svog dečka kako bi mu pridikovala zbog njegovog ponašanja koje se drastično promenilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je sve ukazivalo na to da će ga ona u krajnjem slučaju izgubiti ako odluči da se vrati svojoj ženi.

BONUS VIDEO Nekadašnja voditeljka Parova otkrila PRAVU ISTINU o svom odlasku u INOSTRANSTVO

- Pomozi mi, od tebe sve zavisi šta će se desiti. Svako priča svoje, ništa se ne poklapa! Svi su srećni osim mene. Ti ne vidiš sebe. Da ti odglumim. Sedimo za stolom. Ti sediš i pogledaš u mene i spustiš glavu pa pogledaš u nju i sve tako. Gledaš da li je i kod nje sve okej, pa onda gledaš u mene. Ti to ne vidiš. Ti onda otrčiš kod nje, pa se vratiš kod mene. Šta se dešava koj k*rac - pitala je Luna.

Na zaprepašćenje mnogih, Sloba je u potpunosti ignorisao sve što je Luna rekla, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.