Pogledaj šta su nosili poznati na dodeli evropskih MTV nagrada

Izvor: Tracara.com, 04.Nov.2019, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledaj šta su nosili poznati na dodeli evropskih MTV nagrada

U Sevilji je večeras održana dodela evropskih MTV nagrada, na kojoj su nastupale naše omiljene zvezde, među kojima su bile Dua Lipa i Halsey. No, pre glavne ceremonije, sve oči bile su uprte u crveni tepih kojim su prošetale zvezde i zvezdice. Svi su se trudili da izgledaju dobro, a pogledajte u galeriji na početku teksta ko se obukao najbolje, a ko najgore. The post Pogledaj šta su nosili poznati na dodeli evropskih MTV nagrada appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dua Lipa, Niall Horan, Halsey: Ovo su najbolji nastupi sa dodele MTV EMA

Izvor: Tracara.com, 04.Nov.2019

Evropska dodela MTV nagrada dugo nije bila ovako uzbudljiva kao večeras, a među izvođačima našle su se neke od naših omiljenih, ali i najtraženijih zvezda današnjice. Na sceni u Sevilji nastupali su Dua Lipa, Niall Horan, Halsey, Rosalia, Mabel i mnogi drugi. Pogledajte njihove nastupe u nastavku. The...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.