Pobednica Parova podržala MORBIDNU aplikaciju za oživljavanje MRTVIH ispod snimka Ksenije Pajčin

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 14:06

Pobednica "Parova" podržala MORBIDNU aplikaciju za oživljavanje MRTVIH ispod snimka Ksenije Pajčin

Krajnost?

Svedoci smo bizranih "trendova" na društvenim mrežama i postojanja morbidnih aplikacija, a jedna je otišla u apsolutnu krajnost.

Pojavio se program za oživljavanje mrtvih poznatih ličnost, a pobednica osme sezone "Parova" podržala je korišćenje ove aplikacije - i to javno.

Ivania Bajić je na popularnoj stanici na društvenoj mreži Instagram podržala "vaskrsavanje" estradnjaka koji više nisu sa nama i to ispod snimka pokojne Ksenije Pajčin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Snimak nije uznemirujućeg karaktera, ali samim posmatranjem one koja više nije sa nama kako "veštački" pomera glavu i oči efekat jeze ne izostaje.

Објава коју дели ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

Međutim, bivša takmičarka popularnog TV formata ne vidi u ovome ništa loše.

- Nije uopšte ni jezivo ni bolesno, dobra stvar da se ljudi prisete te osobe i da dobiju osjećaj kao da je ta osoba i dalje tu - istakla je Ivania Bajić.

Kakvo je vaše mišljenje? Da li biste instalirali ovu aplikaciju na svom telefonu?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.