Pevačica se oglasila prvi put nakon NAPADA: Počela je da doziva u pomoć... Oni su mi spasili život

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica se oglasila prvi put nakon NAPADA: Počela je da doziva u pomoć... "Oni su mi spasili život"

Nije joj bilo svejedno...

Kao što se već pisalo,  Zorana Pavić je pre nekoliko dana napadnuta na ulici, kada su lopovi pokušali da joj otmu tašnu.

- Stajala sam pored kola s torbom i samo je odjendom dečko prišao i iz sve snage mi uzeo torbu. Ja sam od te siline čak i pala na kola i udarila se. Hvala Bogu, neka tri dečka su čula moje dozivanje i počela da trče za lopovom. Stigli su ga i vratili mi moje stvari - počela je svoju priču pevačica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ništa nisu hteli od mene, ni da ih vodim na piće, ni da ih častim. Baš su pošteni. Oni su mi stvarno spasli život u tom trenutku, uvek ću im biti zahvalna. Mislim da bi lopov bio razočaran da mi je otvorio novčanik i video šta ima u njemu. Ipak sam ja pop pevačica a ne folk diva", nasmejala se Pavićeva u Ekskluzivu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I ona je napadnuta na ulici: Zorana Pavić o traumatičnom iskustvu

Izvor: Story, 13.Mar.2018

Nakon što je Anabela Atijas napadnuta u Beogradu i Jelena Kostov opljačkana u Švedskoj, pevačica Zorana Pavić podelila je sa javnošću svoje strašno iskustvo Naime, njoj je nepoznati mladić oteo tašnu: – Stajala sam pored kola sa torbom i samo je odjendom dečko prišao i iz sve snage...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.