Pevačica je LEZBEJKA, ali se udala za muškarca - otvorila dušu i ispričala kako se SNALAZI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica je LEZBEJKA, ali se udala za muškarca - otvorila dušu i ispričala kako se SNALAZI! (FOTO)

Višak delova...

Kontroverzna pevačica Majli Sajrus često šokira javnost svojim izjavama o seksualnosti i abortusu zbog čega je na meti kritika.

Iako se nedavno udala za Lijama Hemsforta, u jednom intervjuu je priznala da ima želju da bude sa ženama.

- Mene i dalje sek*ualno privlače žene. Ja sam i dalje "kvir" osoba, samo sam se udala za Lijama - rekla je ona za "Elle" i dodala:

Објава коју дели Miley Cyrus (@mileycyrus) дана >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30. Јун 2019. у 7:25 PDT

- Mislim da je ljudima veoma zbunjujuće to što sam se udala za muškarca. Ali moja veza je jedinstvena. Kompleksna je i moderna, nova je za mnoge, ne mislim da živimo u svetu gde bi je ljudi razumeli.

Majli je otrkila da se uopšte ne uklapa u ulogu supruge, pa je progovorila o svrsi žena i rađanju dece.

- Svi misle da je svrha žena da rađaju populaciju za planetu. A kada to nije deo naše odluke i odnosa, mnogi nas osuđuju ili čak pokušavaju da promene zakon kako bi nas naterali na to - rekla je Majli.

Kako je ona zaključila, društvo osuđuje i sažaljeva ljude koji ne žele decu i misle da sam hladnokrvna ku*ka koja nije sposobna za ljubav.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.