Pevačica POLUDELA zbog vesti o njenoj trudnoći! Ljudi, prestanite da me raznmožavate svake godine! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 14:58

Pevačica POLUDELA zbog vesti o njenoj trudnoći! "Ljudi, prestanite da me raznmožavate svake godine!" (FOTO)

Želi da je puste na miru.

Pevačica Rijana godinama je na meti tračeva da će postati mama, a to je ponovo slučaj nakon što su svet obišle fotografije na kojima joj stomačić deluje veće nego inače.

Vest je odjeknula u medijima i na društvenim mrežama, a jedna obožavateljka po imenu Džen poslala je Rijani tim povodom poruku na Instagramu.

„Mogu li da dođem na bejbi šauer, sestro? Bilo istina ili ne, tvoje bebe će biti prelepe. Žao mi je što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti sada svi vire u matericu“, poručila je ona pevačici, a Rijana joj je odgovorila:

„Haaa! Dostaaa! Nisi bila na prvih deset bejbi šauera! Razmnožavate me svake godine, prokletstvo“.

Ovo je šesta godina zaredom da čitamo vesti o tome da se pevačica nalazi u drugom stanju, čime je zvanično i postala jedina žena na svetu koja je neprestano trudna – šale se fanovi na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.