Pamelina snaja PRVI PUT U JAVNOSTI: Odmah ćete primetiti na koga NEODOLJIVO LIČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamelina snaja PRVI PUT U JAVNOSTI: Odmah ćete primetiti na koga NEODOLJIVO LIČI

Da li primećujete?!

Pamela Andreson kradi svaki slobodan trenutak kako bi bila sa sinovima, Brendonom Tomasom i Dilanom Džegerom Lijem. Sa naslednicima je uživala na večeri u Santa Moniki, a sa njima je bila i jedna posebna mlada dama.

Glumica i aktivistkinja za zaštitu životinja pojavila se u jendostavnoj crnoj haljini. U 52. izgleda podjednako dobro kao i ranije? Fotografija vam kaže sve. U prevodu, jedno VELIKO DA.

Njeni sinovi koje je dobila sa bivšim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprugom Tomijem Lijem (na slici pored nje vidite Dilana) "furaju" šmekerski retro stil. Sigurni smo da je

poznata mama kriva za to, a sada obratite pažnju na devojku pored starijeg Brendona.

Liči li vam na nekoga? Na Pamelu možda? Veliki broj sinova bira žene koje podsećaju na njihove majke.

Psiholozi se raspravljaju šta bi mogao da bude uzrok tome - prevelika vezanost za majku ili "majka kao pravi model koji sin traži u partnerki". Dok oni većaju, mi kažemo da su Brendon i njegova devojka baš "sladak" par.

PUCA OD S*KSEPILA! Sara Jovanović na primorju pokazala kako MRDA GUZOM, muškarci balave! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.