PUSTIO SI DA TI DETE BUDE BAČENO! Dalila žestoko OSUDILA Zolu jer je podržao Miljaninu kiretažu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUSTIO SI DA TI DETE BUDE BAČENO! Dalila žestoko OSUDILA Zolu jer je podržao Miljaninu kiretažu!

Sve zbog novca?!

Tokom emisije "Igra istine" povela se polemika zbog čega je Lazar Čolić Zola naprasno odlučio da podrži kiretažu njegove devojke Miljane Kulić, s obzirom na to da ranije nikako to nije odobravao.

Zola je istakao da je shvatio da je najbolje da Miljana ne održi trudnoću zbog stresa u rijalitiju, zbog čega su ga zadrugari žestoko osudili, a Dalila Dragojević je bila jedna od njih.

- Kada si rekao da si došao ovde da se boriš za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje dete, dobio si od svih nas aplauz. Samim tim, mi možemo da kažemo da smo prevareni jer si ti kroz sedam dana promenio svoje mišljenje zbog jedne priče, da će tebi Marija vratiti pare. Ti posle tog razgovora menjaš svoj odgovor, puštaš svoju devojku da ide na kiretažu, puštaš da tvoje dete bude bačeno u kantu za smeće. To je za mene nešto najgore. To dete nije napravljeno bez ljubavi - osudila je Dalila Zolu jer je podržau abortus svoje devojke.

- Ja ne želim da se dete posle devet meseci rodi i da se to dete trese. Na osnovu njenih stresova kroz koje devojka prolazi, realno je to i očekivati - pravdao se Čolić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.