PUŠTEN MIKIJEV I SUZANIN INTIMNI SNIMAK: Hteli u zemlju da propadnu od stida - vidite im face! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUŠTEN MIKIJEV I SUZANIN INTIMNI SNIMAK: Hteli u zemlju da propadnu od stida - vidite im face! (VIDEO)

Posramljeni.

Četvrtak je u "Zadruzi" rezervisan za gledanje snimaka koji su nastali u poslednjih nekoliko dana. Prvi klip bio je onaj na kom je kamera zabeležila strasan poljubac između Suzane Perović i Mikija Đuričića.

U toku ovog snimka, njih dvoje su prebledeli od straha ali i blama, a zatim su dali svoj komentar na sve.

- Nemam komentar, videli ste sve. Jednostavno, mi se družimo, mi smo bliski. Ništa se tu nije videlo, nešto ne znam šta. Meni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je baš smešno, ništa se nenormalno nije desilo. Mi se poljubimo sto puta. Kakva ljubav, ne - rekla je Suzana.

Tanja je mama dvoje dece i najbitnije joj je da igračke koje im kupuje imaju DEKLARACIJU - evo i zašto

- Nas dvoje se znamo već 5, 6 godina, između nas postoje simpatije. Prijamo jedno drugome, nismo prešli granicu pristojnosti. Posle ovoga ćemo biti prijatelji do kraja rijalitija. Možda se ovo desilo i ranije, ali mi smo to gledali da sakrijemo. Mi nismo deca. Kad smo videli da se okrenula kamera... Ovo traje nekih mesec dana, te neke naše izjave. Ništa ružno nismo uradili. Mislim da si se i ti zaljubila, i ja, ali se posle ovog snimka ništa više neće dešavati, nećemo se ni družiti, pa ćemo videti posle rijaltiija. Ona je ozbiljna žena, deca je gledaju, nije neka klinka. Nije se ništa strašno dogodilo, nešto malo, na blic. Da ne bi, Suzana, ispadali smešni, ja sam rekao ovo. Mi smo prvenstveno prijatelji, sviđanje postoji od ranije - naveo je Miki.

Miljanu Kulić je interesovalo da li su njih dvoje napolju, pre rijalitija, imali intimne odnose, što je Đuričić odmah negirao.

- Ne. Napolju se nismo ni poljubili. Mi smo se poljubili 20 puta ali vi to niste snimili. Kad smo videli da se okrenula kamera, smorili smo se. Napolju smo se čuli, "Kako si moja tiha patnjo", dopisivali se - objasnio je Đuričić.

Zadrugare je najviše zanimao Suzanin bračni status o kome ona nije htela da se izjasni, pa je Marija Kulić iznela svoje mišljenje.

- Meni je sve bilo jasno na našoj slavi i podržala sam njihovu ljubav. Rekla sam da bih volela da se desi veridba, jer znam da se ona dugo sviđa Mikiju. Razočarala me je Suzana jer se ponaša kao klinka, kao da ne zna gde je došla. Rekla je da ne živi više za suprugom, ali zašto se onda krije, jer ako je u braku ovo je za svaku osudu - prokomentarisala je Marija.

Miki je stao u Suzaninu odbranu i otkrio da je ona sa mužem u prijateljskim odnosima i da nisu zajedno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.