PUŠKA U JEDNOJ, BEBA U DRUGOJ RUCI! Veljko Ražnatović ZAPALIO INTERNET sa ovom fotografijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2020, 22:54

PUŠKA U JEDNOJ, BEBA U DRUGOJ RUCI! Veljko Ražnatović ZAPALIO INTERNET sa ovom fotografijom!

Veliki tata!

Veljko Ražnatović je poznat po tome što poštuje tradicionalne i porodične vrednosti, a ovoga puta želeo je da pokaže kako sa svojom malom porodicom uživa u prirodi.

Naime, Ražnatović pozirao je sa bebom, sinom Željkom u naručju, dok u drugoj ruci drži pušku, a u kadru je i njegova žena Bogdana, dok ljušti krastavce. Fotografija je nastala u šumi.

- Znaš li odakle si sine, pogledaj planine sive, zejtinlikom cveće procvalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šumadijom sunce zasjalo (zamolio bi da više ne prijavljujete sliku hvala, slika nikoga ne vređa). Pozdrav iz majke Srbije -  napisao je Veljko u opisu fotografije.

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Apr 7, 2020 at 1:22pm PDT

Kada je videla šta sestra radi njenom ocu u bolnici, sve je snimila i OBJAVILA NA INTERNETU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.