PUKLO NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO! Bivša zadrugarka OTKRILA detalje odnosa sa Stanijom - za sve je kriv ON!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLO NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO! Bivša zadrugarka OTKRILA detalje odnosa sa Stanijom - za sve je kriv ON!

Zabila joj nož u leđa!

Marijana Zonjić bila je Staniji Dobrojević najbolja drugarica, ali nakon "Zadruge" stvari su se promenile, pa se njih dve više ne čuju, a glavni razlog svađe jeste Marko Marković.

- Stanija i ja nismo u kontaktu, mene je zvala njena drugarica i PR Tamra, koja mi je čestitala rođendan i rekla da će mi se Stanija javiti čim uzme broj u Americi, međutim do dana današnjeg to se nije desilo. Krivo mi je što su Lepi Mića i Zorica Marković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju su mi pričali šta će se desilo, bili u pravu. Potpuno me je zaboravila, a delile smo sve moguće tajne. Naravno, nikada ih ne bih otkrila javno jer nisam takav čovek - kaže Marijana i navodi da je Stanijin dečko Marko kriv za sve:

A post shared by Marijana Zonjić Official (@marijana_zonjic_official) on Aug 11, 2019 at 4:36am PDT

- Marko i ja se nismo podnosili, moguće da je on razlog, ali ja nikada ne bih drugaricu izdala zbog dečka, a ona mene jeste zbog Marka. Ja nemam loše mišljenje o njoj, samo sam razočara. Stanija me je povredila. Nismo se čule od "Zadruge", a pričala mi je da smo super i da je naše prijateljstvo neraskidivo - rekla je Marijana.

Inače, Marijana Zonjić ulazi u "Zadrugu 3" u oktobru, kada će se najverovatnije suočiti sa Stanijom i pred kamerama rešiti sve što ima sa njom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

GOLOTINJA U LAJVU MILICE TODOROVIĆ! Instagram goreo, reagovala i Ana Bekuta: Šta to radiš, devojčice?! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Puklo neraskidivo prijateljstvo: Bivša zadrugarka otkrila detalje odnosa sa Stanijom!

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2019

Marijana Zonjić bila je Staniji Dobrojević najbolja drugarica, ali nakon “Zadruge” stvari su se promenile, pa se njih dve više ne čuju, a glavni razlog svađe jeste Marko Marković. – Stanija i ja nismo u kontaktu, mene je zvala njena drugarica i PR Tamara, koja mi je čestitala rođendan i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.