PUKLA TIKVA! Paula i Toma URLALI jedno na drugo, a onda je ona POBESNELA zbog Nadežde! GRMELO U ZADRUZI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 09:14

PUKLA TIKVA! Paula i Toma URLALI jedno na drugo, a onda je ona POBESNELA zbog Nadežde! GRMELO U ZADRUZI!

Tutnjilo imanjem!

U ranim jutarnjim satima Toma Panić pozvao je Paulu Hublin, njegovu ljubavnicu i Anđelu Milenković Anakondu kako bi im očitao lekciju o ogovaranju bivših momaka. Paula se drcnula i dala sebi za pravo da mu zameri to što stalno spominje njegovu nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić.

- Ili ćemo da gradimo normalan odnos ili ne. Ne možeš da tračariš o nekim stvarima! Ne možete da ogovarate, ni ti, ni ona! Neke stvari vas dve ne smete da komentarišete! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sad lepo pričam - rekao je Toma.

- Nisi mi tata, nemoj me nazivati, ti ne pričaš lepo! Kako se ti to prema meni ponašaš? Nisam ti pas! - odbrusila je Paula.

- Rekao sam ti za tračarenje, neću da sutradan stigne pitanje, može jedno, dvaputa, ne može stalno, ne želim da me pitaju za nešto. Je l' ja treba da ispadam debil pored vas dve? Ja sam muško, kao neko ko je sa tobom, ako želiš, ako ne želiš onda reci. Ne možeš da tračariš o bivšima, da li spolja ili iznutra - odbrusio je Toma.

- Kada smo mi tračarile? Nismo ni spomenuli njegovo ime, niko nije spomenuo ime! Ti stalno pričaš o Nadeždi. Ti meni kažeš da ja pričam o bivšima, a ti stalno pričaš o njoj. Ti imaš dvostruka merila. Ja se tuširala sa Sanjom, on meni prebaci šta će to biti - pravdala se Paula.

- Pa ona je majka mog deteta, ja kada sam u krivu, ja ti kažem izvini. Inat ne možeš da mi teraš! - uzvratio je Panić.

- Ti mene ponižavaš! Ti ne znaš da priznaš krivicu - odbrusila je Paula i napustila Tomu, a onda joj je on zalupio vrata ispred nosa.

U video prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.