PUKLA POD STARE DANE! Čuvena glumica prodaje robu koja miriše na njenu V*GINU! Ide kao alva! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLA POD STARE DANE! Čuvena glumica prodaje robu koja miriše na njenu V*GINU! Ide kao alva! (FOTO)

Potez godine?

Glumica Gvinet Paltrou već je iznenađivala javnost bizarnim potezima i načinima na koje brine o svom izgledu, ali njena sveća koju je sad predstavila sve to je bacila u drugi plan.

Holivudska zvezda misli da ljudi baš snažno žele da imaju sveću koja miriše poput - vagine. Još je čudnije to što se pokazalo da je u pravu - čim su proizvodi postavljeni na njenu stranicu, rasprodati su.

"Sveća je u početku bila šala između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << eksperta za parfeme Daglasa Litla i Gvinet, koji su zajedno radili na mirisu. Ona je za jednu rekla da 'miriše poput vagine'. a to je zanimljiv, lep, seksi i potpuno neočekivan miris", opisuje se na stranici neobična mirisna sveća.

"Ovo miriše kao moja vagina", naziv je sveće koja košta 75 dolara.

Na stranici se njen miris opisuje kao "miks biljke iz roda geranijum, bergamota i kedra uz nijanse ruže".

Gvinet je svoju liniju "Goop" pokrenula 2008. godine, a među predmetima koje je prodavala bio je i zlatni vibrator vredan 15.000 dolara. Jedna je od prvih slavnih dama koje su otkrile da idu na orošavanje vagine.

BLAMČINA VEKA Kupio najveći i najskuplji šampanjac, a onda - KATASTROFA! Smejao mu se ceo klub (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.