PUKLA LJUBAV! Poznata srpska pevačica posle 2 godine ostavila dečka, a kada čujete razlog...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLA LJUBAV! Poznata srpska pevačica posle 2 godine ostavila dečka, a kada čujete razlog...

Tužan epilog, a svima se činilo da im je veza stabilna...

Tek što se saznalo za dvogodišnju vezu popularne srpske pevačice i biznismena Srđana Stojanovića, njihova romansa je završena.

Aleksandra Radović je pre mesec dana stavila tačku posle razgovora sa vlasnikom prestižnog beogradskog restorana, i tako se od njega rastala u miru.

Објава коју дели Aleksandra Radovic (@alexandradovic) дана 21. Авг 2017. у 7:58 PDT
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Prema rečima izvora, Aleksandra i Srđan su ostali u korektnim odnosima posle raskida, i na rastanku nije bilo ružnih reči:

- Poslednjih nekoliko meseci Aleksandra i Srđan su imali različita mišljenja i stavove po mnogim pitanjima. Srđan je želeo da on i Aleksandra vezu ovekoveče na papiru i venčaju se bez pompe i tarapane, ali ona to nikako nije želela. Sa druge strane, Aleksandra je sve češće razmišljala o rastanku zbog čega su na kraju i seli da razgovaraju o svemu. Nakon razgovora od nekoliko sati, uvideli su da ne gledaju isto na budućnost i da zahladneli odnosi među njima nisu samo prolazna kriza. Pevačica je tada rekla da je najbolje da se rastanu.

Da li će se pomiriti, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.