PUKLA JE JOŠ JEDNA VEZA! Lažne suze su ga DOTUKLE, zaljubila se u novog zadrugara! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLA JE JOŠ JEDNA VEZA! Lažne suze su ga DOTUKLE, zaljubila se u novog zadrugara! (VIDEO)

Imaju problem već duže vreme.

Veza Zerine Hećo i Baneta Čolaka je već nedeljama u krizi, a po svemu sudeći nazire se i kraj njihove romanse. Naime, Hećo je priznala Čolaku, ali i ostalim zadrugarima da joj prija novi zadrugar Ervin Mujaković, a tokom večerašnje žurke, ona je odlučila da to i njemu lično kaže.

OBEZBEĐENJE IH RAZDVAJALO: Golubovićka i Suzana u brutalnom okršaju! A tek Ljuba - Možda te i konj je*o (VIDEO)

Njih dvoje su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dugo razgovarali, a Zerina je imala potrebu da mu kaže kako se oseća u njegovom prisustvu.

- Ja sam tri meseca bila loše i odjednom ti ulaziš i ja se odjednom menjam. Ti si mi malo promenio raspoloženje. Malo sam raspoloženija, veselija. Nisam ja neka balavica, imam brak i dete, mislim da mi je drugi put da mi se ovo dešava - započela je Zerina.

- Šta to? Kako ti to definišeš? - pitao je Ervin.

- Prijaš mi. Vraćaš me na neku mene. Osoba koja je mene malo više spustila u tom smislu... Osećam se kao debil i zato te pitam onakve stvari. Ervine, ja ne znam zašto te ovo pitam. Otkako si se ti pojavio, ja se ponašam kao onakva kakva sam bila ranije. Meni je ovo čudno majke mi. Ja ne znam da sakrijem neke svari. Ne znam da definišem neke stvari - bila je zbunjena Zerina, a onda je nastavila:

- Ne mogu da ti kažem šta osećam, prijaš mi, ali zato moram da te pitam da li flertuješ sa nekim. Jesi li ti primetio da ja tebe gledam? Ja sam ušla ovde sa nekim i mnogo mi je ružno što se ovo dešava. Ne znam da li si ti povod za moje raspoloženje - pričala je Hećo.

- Ne znam čoveče ni svima imena. Tu sam tek tri dana. Tek upoznajem devojke... Ja gledam momka. Znam da je dečku teško. Reci mi šta osećaš. Ne razumem te. Ti si ta uvek koja može sve reći. Prišla si mi sa pričom sa kim ja flertujem. Drago mi je ako ti je prijatno sa mnom - prokomentarisao je Ervin.

- Regenerisao si me. Ja sam tebi rekla da se dobro osećam pored tebe, i interesuje me da li tebe neko zanima - upitala je Zerina Ervin, na šta on nije imao odgovor.

Iako Ervin nije imao konkretan odgovor povodom osećanja, ostaje da saznamo da li će se nakon njenog priznanja roditi neke emocije sa njegove strane ili će je posmatrati kao rijaliti cimerku.

Podsetimo, Bane Čolak je bio predmet ismevanja zbog toga što je glumio da plače kada se nedavno svađao sa Zerinom, a kada je ona videla taj snimak, pobesnela je.

SLOBINA DEVOJKA?! Progovorila Rialda! "Ljubimo se dok..." Oh! Sveže RAZVEDENA! A tek šta kaže o KIJI!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DŽABA ČOLAKU LAŽNE SUZE, ZERINA OTKINULA ZA ERVINOM: Još jedan raskid kontroverznog para, pa onda priznanje koje će POTOPITI ZADRUGU(VIDEO)

Izvor: Press, 28.Nov.2018

Još jedna u nizu svađa ljubavnog para Čolak - Hećo, koja je ovog puta dovela do šokantnog priznanja da se Zerini sviđa novi učesnik Ervin Mujaković. . Bane je objašnjavao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.