PUKLA JE ČAŠA, POSEKAO SE! Pevač se OGLASIO za SD ispričao DETALJE IZ KAFANE: Evo šta se TAČNO DESILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2021, 23:26

"PUKLA JE ČAŠA, POSEKAO SE!" Pevač se OGLASIO za SD ispričao DETALJE IZ KAFANE: Evo šta se TAČNO DESILO

"Barbara je povredila vrat. Morali su hitno da je odvezu u bolnicu."

Darko Lazić i Barbara Bobak na sve načine pokušavaju da demantuju da su se pobili nakon proslave koju je početkom oktobra organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoletstva ćerke, ali uzalud.

Pre nego što su se njih dvoje obračunali, Lazić je ušao u sukob sa Urošem Živkovićem. Darko je, prema rečima izvora navodno posumnjao da se njegov kolega nabacuje Barbari, pa ga je napao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred svima.

Sada se za portal Srbija Danas.com, oglasio i Uroš Živković i otkrio nam šta se desilo te noći.

- Laž. Srećko je hteo da uzme čašu od Darka, pukla je časa i on se posekao ,a ja sam se nasao tu. Nikakav sukob se nije desio - rekao nam je Uroš, za Srbija Danas.com

Prema rečima kolege koji je želeo da ostane anoniman, a izjavu su preneli drugi mediji, Barbara je navodno nasrnula na Darka da zaštiti Živkovića:

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

- I ona je bila pod gasom, a pokušala je da odbrani Živkovića. Vikala je na Lazića, izblamirala ga pred svima. Ni ona ne zna da se ponaša. Kasnije, kada su krenuli kući, njih dvoje su nastavili da se svađaju i udaraju. U kolima je tek bio haos. Barbara je povredila vrat. Morali su hitno da je odvezu u bolnicu. Eto, ona zna da demantuje, jer ih je sramota šta su napravili pod dejstvom alkohola. Sramota ih je jer im se svi smeju što ne znaju da se ponašaju - završava pevač za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.