PUČE KUMSTVO: Miljana i Janjuš ŽESTOKO zaratili, okidač ni manje ni više već... Kulićeva ne oprašta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUČE KUMSTVO: Miljana i Janjuš ŽESTOKO zaratili, okidač ni manje ni više već... Kulićeva ne oprašta!

Smehotresno!

U radnim jutarnjim satima došlo je do nove svađe između Miljane Kulić i Marka Janjuševića Janjuša. Ono što je bio okidač ovog jutra, bio je plasam na "Zadrugoviziji", ali i to što se Janjuš nije setio Kulićeva i da podeli nagradu sa njom.

- Jesi li se setio da posle Zadrugovizije mi doneseš jedno piće? Ne setiš me se! Što bih ja tebi dala? - bila je ljuta Miljana.

- Kome si ti davala palačinke? Je l' znaš da je ovo zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kačkavlja? - uzvratio joj je Janjuš.

Izgleda da netrpeljivost uzima maha, te njih dvoje gledaju da svaku sitnicu prebace jedno drugome.

Koliko će još potrajati njihovo prijateljstvo, videćemo, ali izgleda kao da se zaista nazire kraj njihovom idiličnom odnosu.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ŠOK SNIMAK: Miki BAHATO rasterao novinare, neće više da bude javna ličnost! Pokrenuo NOVI POSAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PUKLO NAJVEĆE PRIJATELJSTVO ZADRUGE: “On je samo BLEDA KOPIJA Mikija Đuričića”! Bili su jako bliski, a sada… KRAJ (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 07.Nov.2019

Ko bi rekao da će do ovoga doći, bili su kao nokat i prst. Miljana Kulić je sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, komentarisala kuma Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je upravo zaratila.. Iako su bili veoma bliski, Kulićeva je oplela po njemu i uporedila ga sa Mikijem Đuričićem.. –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.