PUCAJU OD STRASTI: Iva i Stefan u ljubavnom zanosu, prepustili se UŽITKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCAJU OD STRASTI: Iva i Stefan u ljubavnom zanosu, prepustili se UŽITKU! (VIDEO)

Cela soba ih je gledala!

Večerašnja spektakularna žurka koju je Veliki šef organizovao donela je mnogo novih dešavanja. Dok su neki od zadrugara pravili haos, Iva Grgurić i Stefan Karić odlučili su da uživaju u svojoj ljubavi.

Pročitajte i:

VELIKI S*KS SKANDAL TRESE ESTRADU: Isplivale PORUKE Ace Lukasa i zvezde Zadruge - ŠOK! Dogovorili se...

"Ana liže za 12.000 evra!" Svima je zastala KNEDLA u GRLU kada je Goca Tržan ovo IZJAVILA! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

STIGLI U PARIZ! Luna i Marko OBJAVILI SLIKE, a ovaj detalj smo odmah primetili!

Kada su se svetla u spavaćoj sobi ugasila oni su pričali sa zadrugarima određeni period, a onda su počeli da razmenjuju nežnosti. To se pretvorilo vrlo brzo u strastvene poljupce koji su trajali minutima. Onda su Iva i Stefan završili ispod pokrivača, koji se u nekom periodu mrdao.

Kada se njihovo intimiziranje završilo, Iva je vlažnom maramicom obrisala Stefana i sebe, a onda je on otišao da se istušira. Šta se tačno dešavalo ispod pokrivača, to samo oni znaju.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.