PUCA PREVISOKO? Kija se zaletela, pa POZVALA NJEGA da snime duet! Njegov odgovor je ŠOKANTAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCA PREVISOKO? Kija se zaletela, pa POZVALA NJEGA da snime duet! Njegov odgovor je ŠOKANTAN

Nije dugo trebalo da kaže šta misli.

Pobednica "Zadruge" Kija Kockar i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čini se da će uskoro zapevati u duetu! Političar je javno pohvalio muzičko umeće novopečene pevačice, a ona je odmah poželela da sa njim snimi duetsku pesmu.

Hrvatska glumica se doselila BEOGRAD, a kada su je pitali da li joj je kćerka SRPKINJA ona imala BRUTALAN ODGOVOR

ŠTAAA?! I svi oni u Zadruzi 2? Pa, ovo će biti LU-DI-LO! Oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Mitrović i ZAPREPASTIO SVE (VIDEO)

- Pevao bih sa Kijom, ali ne znam nijednu njenu pesmu - priznao je Dačić, koji je Kockarevu upoznao pre nekoliko godina, kada je zaspao pored nje u avionu u kojem je radila kao stjuardesa.

Danas je u sedmoj deceniji i pleni lepotom, ALI da vidite kakva je BOMBA bila Snežana Savić u mladosti

Vlasnica najvećeg letnjeg hita "Ne vraćam se na staro", poručila je Dačiću da ne moraju da pevaju njenu pesmu, već da bi bio pun pogodak ako bi zajedno otpevali "Moj mali je opasan", koju u originalu izvodi Tajči.

TOTALNO DRUGAČIJA: Anastasija Ražnatović KAKVU do sada niste VIDELI, a OVO je RAZNEŽILO mnoge!

- Mislim da bi nam legla neka pesma zabavnog karaktera, kao što je "Moj mali je opasan i pije pivo bez pene" - kaže kroz osmeh Kija za "Informer" i dodaje:

- Ali Ivica će imati veliki plus kod mene ako nauči moju pesmu! Ne zaboravimo da on zna da peva i na grčkom, turskom, italijanskom jeziku... Treba sve to ispratiti, pa bi mi možda bilo lakše da pevam sa njegovom ćerkom, za koju znam da lepo peva i sluša stranu muziku - kaže Kija, koja ne krije svoje oduševljenje prema ministru:

TANJA SAVIĆ SE TRANSFORMISALA: Na korak do RAZVODA, ostavila SKANDALE iza sebe... - A danas izgleda OVAKO!

- On je kulturan, nasmejan i neposredan. Volim ljude koji su hedonisti i mislim da je on baš takav. Skroz je pozitivan i ne gledam ga kroz politiku, već samo kao čoveka. Čini mi se da sa njim nikada nije dosadno.

Kija podseća kako je došlo do famoznog upoznavanja sa ministrom:

- Ivica i ja smo se upoznali u avionu, još dok sam letela za našu nacionalnu kompaniju. Bio je moj putnik u malom avionu i sedeo je odmah pored mene. Sećam se da je bilo baš rano ujutru i da je odmah zaspao. Kad smo sleteli, probudio se i proćaskali smo malo dok smo čekali iskrcavanje - kaže pobednica "Zadruga".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.