PRVO OGLAŠAVANJE: Slađa Petrušić dobila 6 MESECI ZATVORA - sada OPET PRETI Golubovićki, NIJE KRAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVO OGLAŠAVANJE: Slađa Petrušić dobila 6 MESECI ZATVORA - sada OPET PRETI Golubovićki, NIJE KRAJ!

Haos tek počinje!

Bivša voditeljka "Parova", Slađana Petrušić, osuđena je na šest meseci zatvora zbog toga što je 2015. pretukla Jelenu Golubović u rijalitiju.

Tim povodom, Slađana se oglasila putem Fejsbuk naloga, pa otkrila da je nakon žalbe priložila i tužbu, te da se za sada ne kaje, ali da ćemo videti hoće li se Golubovićka pokajati, te da li će možda da dele ćeliju.

- Golubovićeva je imala jednog od najboljih advokata za napad, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ja se sama branila i dobila 6 meseci zatvora. Jer, kako kažu, iskoristila sam maksimalno borilačke veštine i ona još uvek ima traume kao njena mama, baka, kućni ljubimac i komšija Jovan koji je gledao "Parove" u to vreme - napisala je između ostalog ona, dok ceo post možete pročitati na slici ispod.

Pored toga, Petrušićeva je za medije priznala sve:

- Nažalost, tako je kako ste čuli. Ne bih ništa više komentarisala - kratko je rekla Slađa.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.