PRVI PUT U ZADRUZI POSLE 8 MESECI: Vidite KAKVA promena u Šimanovcima! Sve PRŠTI od duela! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT U ZADRUZI POSLE 8 MESECI: Vidite KAKVA promena u Šimanovcima! Sve PRŠTI od duela! (FOTO)

Održana reč!

Drvo mudrosti je održalo reč! To što je obećalo Mikiju Đuričiću da će dobiti ako se veri sa Nadeždom Biljić - to je i ispunilo. Ovog predvečerja u rijalitiju "Zadruga" gledaoci su pratili nikad viđene scene - prvi put je u dvorište imanja u Šimanovcima stigao koš.

Konstrukcija je brzo montirana, a učesnici su se odmah presvukli i spremili za basket.

Naravno, prvi je oduševljeno poleteo Miki koji je i tražio da mu produkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << donese koš. On se latio svojih dresova koje je na poklon dobio od vernih fanova i brzinski pripremio za partiju basketa.

Sebi je namenio dres Stefona Karija, Bane Čolak je dobio Džejmsa Hardena, a Bora Santana je bio patriota - obukao je "četvorku" Miloša Teodosića. Pridružio im se i Radosav Stevanović Žuti i počeo je basket "dva na dva".

Koliko su učasnici bili željni koša, svedoči i činjenica da su par sati jurili za loptom i dobro se oznojali.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) ŠOKIRALA SVE: Posle slučaja prebijanja Bekvalčeve, Sofija Milošević priznala da je bila ZLOSTAVLJANA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.