Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2020, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI KONCERT RASPRODAT! Marija Šerifović zakazala još jedan Sava centar!

Samo nekoliko dana nakon što je Marija Šerifović objavila da će 8. marta nastupati u Sava centru sa koncertom “Druga strana ploče vol.2” cela dvorana je rasprodata. https://www.instagram.com/p/B7VoFecHaEx/ Pop zvezda je zbog velikog interesovanja publike zakazala još jedan koncert koji će se održati dan kasnije, 9. marta. Ovo ne treba da čudi budući da je The post PRVI KONCERT RASPRODAT! Marija Šerifović zakazala još jedan Sava centar! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI KONCERT RASPRODAT! Marija Šerifović zakazala još jedan Sava centar!

Izvor: Blic, 21.Jan.2020

Samo nekoliko dana nakon što je Marija Šerifović objavila da će 8. marta nastupati u Sava centru sa koncertom "Druga strana ploče vol.2" cela dvorana je rasprodata.

Nastavak na Blic...

PRVI KONCERT RASPRODAT! Marija Šerifović zakazala još jedan Sava centar!

Izvor: Svet, 22.Jan.2020, 12:18

Samo nekoliko dana nakon što je Marija Šerifović objavila da će 8. marta nastupati u Sava centru sa koncertom “Druga strana ploče vol.2” cela dvorana je rasprodata.. . . . . . . . . View this post on Instagram. . . . . . . . . . . . . . . . E pa dragi moji, došlo je vreme da vam...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.