PRVI DAN U ZATVORU JE PREŽIVEO PAKAO! Sivi hodnici, vrisak ljudi... Morao sam da igram po njihovim pravilima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI DAN U ZATVORU JE PREŽIVEO PAKAO! Sivi hodnici, vrisak ljudi... Morao sam da igram po njihovim pravilima!

Mnogi su se potresli zbog priznanja.

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Andrija Đogani, svima poznatiji kao Baki B3 sinoć je odgovarao na pitanja koja su mu postavljena na poligrafu.

Njegov životni put bio je veoma turbulentan, već u prvom pitanju takmičar je rekao da je više voleo da provodi vreme na ulici, nego u kući zbog nesuglasica njegovih roditelja, koji su bili većinu vremena odsutni iz njegovog života, te je istakao da je od svoje devete godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio prinuđen da ga ulica odgaja.

Četvrto pitanje koje je postavljeno Bakija glasilo je: Da li je tvoj boravak u popravnom domu bio odskočna daska za nova dela?

Životna priča popularnog densera prati teško odrastanje, ali je pristao da prizna sve radnje koje su zakonom zabranjene. Zbog nemaštine iz koje dolazi, kako navodi, Andrija je mnogo puta bio prinuđen na sitne krađe, ali kada je došao do krupnijih stvari, bilo je mnogo teže:

- Ja sam u domu bio zbog teških krađa, kao što su oduzimanje motornih i auto vozila. Kada se naprave ta neka nelegalna dela, bio sam u popravnom domu, osuđen sam na 5 godina. To je bio jedan od najstrožijih domova, zvali su ga "sivi dom", to je popularno danas. Niko me nije maltretirao, ali sam morao fizički da se obračunavam mnogo puta. Imao sam tada 15 godina, koje sam napunio u zatvoru. Tamo su bile grupice koje se odvajaju, bili su generalno dobri prema meni. Tamo sam završio i školu i zanat sam naučio, ali je bilo veoma teško - izjavio je Baki.

Poligraf je Bakijev odgovor prepoznao kao: ISTINA!

Peto pitanje za Bakija bilo je: Da li je istina da si u petnaestoj godini, na dan republike proveo prvi dan u CZ?

Popularni denser na ovo pitanje dao je potvrdan odgovor.

- Dan republike se tada proslavljao po školama. Prvi put sam sa 15 godina ušao u CZ, i kada se setim, bio sam veoma uplašen, svi ti sivi hodnici, vrata, šipke, vrisak ljudi svuda. Prvo su me odveli u samicu, pa tek sutradan su me bacili u neku malu sobu. Bio sam sa nekim ljudima koji su tu bili zbog sličnih stvari - ispričao je takmičar.

Poligraf je Bakijev odgovor prepoznao kao: ISTINA!

Šesto pitanje za Bakija glasilo je: Da li je istina da si učestvovao u zatvorskoj tuči, jer tako nalažu pravila iza rečetaka?

- Igrom slučaja upoznao sam Karađorđa, došao sam pre njega u tom trenutku, tamo smo se prvi put videli. Ta tuča o kojoj se govori, desila se. Nije to bila klasična tuča, kao i ovde, tako je i tamo, samo se tamo rešavaju na drugačiji način. Morao sam da igram po tim pravilima, iako nisam želeo, ali mi je život bio u igri i morao sam -  rekao je Baki.

Poligraf je Bakijev odgovor prepoznao kao: ISTINA!

U nastavku možete pročitati ostatak Bakijevog "Parogafa".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Svi zurili u Natino SEKSI TELO: Providnom haljinom zaludela publiku u Zagrebu i Beču! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.