PRVA OBJAVA VESNE ĐOGANI NAKON ŠOK SNIMKA PREVARE! Đole se ljubio sa drugom?! Evo šta ona za to vreme RADI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 01:12

PRVA OBJAVA VESNE ĐOGANI NAKON ŠOK SNIMKA PREVARE! Đole se ljubio sa drugom?! Evo šta ona za to vreme RADI

Iznenadila pratioce!

U medijima je odjeknula vest da je Đole Đogani navodno prevario Vesnu Đogani. Ekipa "Paparaco lova" uhvatila je jednog poznatog pevača kako navodno vara svoju ženu. U najavi za emisiju koja će u sredu biti emitovana na TV-u, pušten je cenzurisan snimak poljupca u automobilu.

- Šokantno otkriće, poznati pevač uhvaćen na delu sa drugom ženom. Poljupci za koje su mislili da niko nikada neće videti, a videće ih ceo Balkan. Svi su govorili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je jedan od najvernijih na estradi, ali naši snicmi govore drugačije - poručili su iz emisije "Paparaco lov".

Međutim, sudeći prema automobilu koji je na snimku mnogi su posumnjali da je u pitanju Đole Đogani, s obzirom na to da i on vozi isti takav auto.

Osim toga, priložen je snimak obnaženog muškarca koji trenira na plaži, a u istom tom izdanju je uhvaćen Đole pre dve godine.

Mi smo kontaktirali Vesnu, ali ona nije odgovarala na naše poruke. Ispratili smo njen Instagram profil i primetili da je nakon vesti o prevari koja je odjeknula u medijima, objavila snimak na kom pleše. Ova objava iznenadila je njene pratioce.

Pogledajte sporne snimke, pa donesite sami zaključak:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.