PRVA LUNINA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE! Evo kako izgleda nakon POROĐAJA - Šalje poljupce iz kreveta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 22:13

PRVA LUNINA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE! Evo kako izgleda nakon POROĐAJA - Šalje poljupce iz kreveta! (FOTO)

Miljković ponosno pokazao svoju suprugu!

Luna Đogani se danas porodila u Narodnom frontu i na svet donela devojčicu. Đoganijeva je sinoć primljena u bolnicu sa porođajnim bolovima.

Đoganijeva je je smeštena u apartmanu. Iako je porođaj krenuo prirodnim putem, na kraju se Luna porodila carskim rezom. Beba i novopečena mama se sada super osećaju.

Marko Miljković već uveliko slavi u jednom prestoničkom restoranu. Novopečeni tata ne skida osmeh >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa lica. Ekipa portala Srbija Danas je razgovarala sa Miljkovićem, a on nam je otkrio da beba liča na njega i da je teška preko četiri kilograma.

Ispred restorana je pozvao svoju suprugu Lunu na video poziv, a budno oko paparaca je zabeležilo ovaj momenat.

Na fotografiji se vidi kako Luna leži u bolničkoj postelji i šalje poljupce Marku. Ovo je ujedno i prva njena fotografija koja je dospela u javnost nakon porođaja.

Šta je Marko Miljković rekao ekskluzivno za portal Srbija Danas, saznajte u video prilogu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"POROĐAJ JE KRENUO PRIRODNIM PUTEM, ALI..." Lunin prijatelj ispričao sve detalje iz sale, evo zašto se Đoganijeva porodila carskim rezom

Izvor: Blic, 16.Jun.2021, 08:56

Luna Đogani juče se porodila u bolnici "Narodni front" i na svet donela ćerku Miu, a njen prijatelj sada je otkrio zbog čega je porođaj obavljen carskim rezom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.