PRVA LJUBAV: Svima je poznato da je Vuk Kostić bio sa Jelisavetom, a niko ne zna da je OVU GLUMICU više voleo

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA LJUBAV: Svima je poznato da je Vuk Kostić bio sa Jelisavetom, a niko ne zna da je OVU GLUMICU više voleo

Nezaboravna ljubav!

Srpski glumac Vuk Kostić, koji glumi u seriji “Ubice mog oca” poznat je i po romansi sa Jelisavetom Orašanin, a malo ko zna da se pre nje zabavljao sa još jednom poznatom glumicom - Bojanom Stefanović. Njih dvoje su bili u vezi više od četiri godine, a upoznali su se na studijama glume.

A post shared by Bojana Stefanovic (@bojanastefanovic4) on Oct 3, 2018 at 7:02am PDT

- Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me “vata” da nisam znala kako da reagujem - rekla je lepa glumica za “Gloriju” pre nekoliko godina.

Bojana je danas udata za pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog, sa kojim ima dvoje dece - sina Matiju i ćerku Višnju. Ona i Vuk su ostali u dobrim odnosima, a zajedno igraju i u pozorištu, a Bojana je imala ulogu i u seriji “Ubice mog oca”, gde Vuk Kostić tumači glavnu ulogu.

PAR SATI PRE ŠABANOVE POGIBIJE: Jela sam sa njim iz istog tanjira te noći, a onda sam ga upitala... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Niko ne zna je OVA GLUMICA bila PRVA LJUBAV Vuka Kostića!

Izvor: Scandal.rs, 14.Mar.2019

Srpski glumac Vuk Kostić, koji glumi u seriji “Ubice mog oca” poznat je i po romansi sa Jelisavetom Orašanin, a malo ko zna da se pre nje zabavljao sa još jednom poznatom glumicom – Bojanom Stefanović. Njih dvoje su bili u vezi više od četiri godine, a upoznali su se na studijama glume. –...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.