PRVA FOTOGRAFIJA NAKON SUPERFINALA: Uslikane Ana Korać i Biljana Dragojević! NISU SAME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON SUPERFINALA: Uslikane Ana Korać i Biljana Dragojević! NISU SAME!

Palo pomirenje.

Sinoć je održano spektakularno finale rijaliti programa "Zadruga". Kao pobednik ovogodišnje sezone izašla je Luna Đogani koja je osvojil nagradu od 50.000 evra.

U superfinale je ušao i ljubavni par Ana Korać i David Dragojević. Poznato je da je na početku sezone David bio u ljubavi sa Aleksandrom Subotić koja je bila diskvalifikovana zbug udaranja Mine Vrbaški.

Nakon napuštanja Bele kuće, Aleksandra je otišla u porodični dom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Biljane Dragojević, Davidove majke. Nakon par dana David je uplovio u ljubavnu romansu sa Anom i tada je navukao na sebe gnev Aleksandre i Biljane. Tada njegova majka nikako nije mogla to da prihvati i osuđivala je ovu vezu. Međutim, kako je vreme odmicalo, Biljana je prihvatila Davidov izbor i svoju novu snajku. Čak je i poslala Ani poklon za rođendan.

Situacija se skroz preokrenula i sada Biljana nema reči hvale za Aleksandru, dok Anu veliča. Pojavila se u medijima priča da je Bilja optužila Anu da je bila sa oženjenim muškarcima u Crnoj Gori i da je ocrnila. Međutim, ona se oglasila i demantovala ova glasine navodeći da je to ogromna laž.

Nakon ovako turbulentnog odnosa, javnost se iznenadila kada je videla na Biljaninom Instagram profilu fotografiju posle superfinala Zadruge na kojoj ona i Ana zajedno poziraju u društvu Davida i Lazara Jeremića.

Pogledajte kako je izgledalo finale "Zadruge 2":

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.