PROVALJENA! REKLAMIRA SE NA SAJTU ZA ODRASLE: Zadrugarka kritikovala Lunu, a PRODAJE SVOJE USLUGE pod imenom Emili?! (FOTO)

Izvor: Svet, 24.Dec.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVALJENA! REKLAMIRA SE NA SAJTU ZA ODRASLE: Zadrugarka kritikovala Lunu, a PRODAJE SVOJE USLUGE pod imenom Emili?! (FOTO)

Tokom žustrih rasprava u rijaltiiju “Zadruga” pojedine učesnice ne biraju način da uvrede i ponize svoje ljute protivnice, zbog čega pred milionima gledalaca iznose optužbe da se se bave “najstarijim zanatom na svetu”. Njihove tvrdnje su najčešće teško dokazive, a sada su se pojavile fotografije koje potencijalno mogu dokazati tvrdnjama Luna Đogani, koja je u više navrata iznela ozbiljne optužbe na račun Senade Nurkić poznatije kao Mace Diskrecije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Naime, na jednom francuskom sajtu za iznajmljivanje eskort dama pojavio se oglas Mace Diskrecije, tačnije, izvesne Emili, koja se potencijalnim mušterijama predstavila eksplicitnim fotografijama ove učesnice rijalitija.

Devojka pod pseudonimom Emili svoje usluge pruža ili je pružala na području grada Menton na francuskoj rivijeri, na deset minuta udaljenosti od Monaka, a svim osobama zainteresovanim za druženje sa njom, koje će morati skupo da plate, ostavila je lični broj telefona koji je, inače, verifikovan od strane ovog sajta.
Takođe, zainteresovanim mušterijama obratila se efektnom porukom.
‘Zdravo! Dođi i probaj me, nećeš više nikada moći da mi odoliš,’ navodi se u tekstu oglasa, a da li je svoje “usluge na tržištu” ponudila Maca lično, ili je neko zloupotrebio njene provokativne fotografije, objavio oglas pod pseudonimom i time joj naneo štetu, pokazaće vreme.

PINK.rsPink.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.