PROVALJENA! Jelena je pre ulaska u rijaliti dobila TAJNI ZADATAK OD PRODUKCIJE?! Veza sa Ivanom je LAŽ?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVALJENA! Jelena je pre ulaska u rijaliti dobila TAJNI ZADATAK OD PRODUKCIJE?! Veza sa Ivanom je LAŽ?!

Dokle su spremni da idu???

Poznat je kao rijaliti učesnik koji već godinama intrigira javnost. Brak sa popularnom pevačicom doveo ga je u javan život, ali svoju karijeru je nastavio sam. Ivan Marinković je prvi rijaliti tata koji je uspeo da preživi svakojake udarce od strane ukućana već tri sezone.

Sada kada je jedan od jačih takmičara u luksuznoj vili, razotkriva mnoge maske, pa za "Happy portal" otkriva novi par u vili, koji niko nije verovao da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << desiti, ali i da strahuje zbog svoje devojke:

1. Rekao si da te nominacija od strane publike nije ni najmanje iznenadila, da li se isto tako ne bi iznenadio ukoliko bi baš ti u nedelju napusti vilu?

- Iznenađen bih bio ako bi kojim slučajem bio izbačen iz vile, ali naravno da čvrsto verujem u sve glasače koji me podržavaju svih ovih godina i siguran sam u svoju dominaciju na tabeli.

2. Tvoja simpatija Jelena Ilić je takođe nominovana, da li si u strahu jer postoji mogućnost da bude izbačena iz rijalitija?

- Iskreno, negde pomalo strahujem za nju, samo iz razloga što ne znam kakvu podršku ima napolju. Ne smem ni da pomislim kako bi se osećao ako bude izbačena.

3. Naslućuješ zbližavanje Benjamina Spahovića i Jovane Novakov Šmizle, iako oni tvrde da su samo drugari iz spoljenog sveta. Kako komentarišeš njihov odnos i da li si siguran da su već imali se*s aferu pre ulaska u vilu?

- Siguran sam da su imali odnos napolju još od kad je ušla u vilu. Nije odmah rekla da joj je drugar, jer je čekala da vidi kako će on da reaguje. Tek kada je on nju zagrlio kao drugarski, počela je da priča o njihovom drugarstvu. Uskoro će oni biti u vezi.

Ivan je u toku "Jutarnje kafice" kod voditeljke Zage progovorio o Jeleninom tajnom zadatku!

- Ništa se ne dešava slučajno u životu. Ja sam Jeleni postavio to pitanje, da li je moguće da je na tajnom zadatku kako bi na bilo koji način uticala na mene, kada je alkohol u pitanju - rekao je Marinković.

- Produkcija i kuća uvek misle na nas, pa je vrlo moguće da je dobila zadatak da utiče na to da više ne pijem, ali opet sa druge strane nije isključeno da se na tom zadatku zaljubila u mene - izjavio je Ivan.

Jelena nije želela da demantuje Ivana, a ni produkcija se još uvek nije obratila tim povodom, kako bi razrešila ključno pitanje koje već danima muči Marinkovića.

Ilićeva je tokom Ivanovog izlaganja prišla, zagrlila ga i poljubila u obraz.

Da li se Jelena stvarno zaljubila u Marinkovića ili je samo ozbiljno shvatila zadatak koji je dobila, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.