PROSUĆU TI ZUBE: Dara besna, pretila šamarima i udaranjem! KLOŠARI! Sve zbog OVOGA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROSUĆU TI ZUBE: Dara besna, pretila šamarima i udaranjem! KLOŠARI! Sve zbog OVOGA! (FOTO)

Pokazala da sa njom nema šale...

Dara Bubamara je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku. Nekada ume da prećuti i ne odgovori na neke prozivke ili uvrede, dok ponekad jednostavno ne želi da ostavi neraščišćene račune.

Ona je na svom Instagramu uputila poruku, a sigurni smo da će se onaj ko treba pronaći:

NEVIĐENO: Usred intervjua, Aleks je pozvala Davidova mama! Nije verovala ŠTA ČUJE! Tiče se njene ĆERKE (VIDEO)

- Ako još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom čujem da pojedini, takozvani "modni kritičari", ustvari klošari koji žive u memljivim gajbama i uzimaju lošu drogu, vređaju moje kolege i mene, ostvarene zvezde koje vredno rade godinama i ulažu u svoje karijere, lično ću ja zveknuti par šamara i prosuti zube! Pa ćeš da vidiš sledeći put da l' ćeš da vređaš!! Takvim izrodima nema pomoći, pa ću zato ja da im budem zakon! Zakon ulice!!!

Ako još jednom čujem da pojedini, takozvani "modni kritičari", ustvari klošari koji žive u memljivim gajbama i uzimaju lošu drogu vređaju moje kolege i mene, ostvarene zvezde koje vredno rade godinama i ulažu u svoje karijere, lično ću ja zveknuti par šamara i prosuti zube! Pa ćeš da vidiš sledeći put da l' ćeš da vređaš!! Takvim izrodima nema pomoći, pa ću zato ja da im budem zakon! Zakon ulice!!!

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Mar 2, 2019 at 1:06pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.