PROSTITUCIJA!? Kad je Lepi Mića PROGOVORIO O Ani Korać, nastao HAOS! Uključila se i njena MAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2019, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROSTITUCIJA!? Kad je Lepi Mića PROGOVORIO O Ani Korać, nastao HAOS! Uključila se i njena MAMA!

Opleo po svima!

Lepi Mića je gostujući u emisiji Narod pita, ponovo pokrenuo pitanje odnosa sa Markom Miljkovićem. Podsećamo da su se njih dvojica žustro posvađali u predhodnoj emisiji, a sve se završilo kada je Marko gađao Miću falašom i na kraju je napustio emisiju.

One je gostujući kod Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita" kada je progovorio o odnosu sa Doroteom Jovanović, koja sada ne želi da čuje za njega, a dok je bila u Zadruzi on joj je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najveća podrška.

- Vi mene napadate da ja nešto govorim, Dorotea mrtva pijana imala s*ks sa dečkom u pijanom stanju. On je govorio za devolje da su d*rolje, a niko mu ništ ne kaže - rekao je Mića besno.

- Zamoliću Miću da ćuti, Marko i Luna su zajedno, Anabela se oglasila danas, da ih podržava. Svi znaju šta je Mića radio u Zadruzi zajedno sa Lunom Đogani - rekla je gledateljka.

Kada se uključenje završilo javila se majka Ane Korać, Ljiljana Korać koja je rekla da njena ćerka nikada nije rekla ništa loše za Miću.

- Ona je čim je izašla rekla da je razočarana u mene, da sam je izdao, a ja ništa nisam rekao za nju. Stalno su mi u Zadruzi govorili da kažem ko je ona, ja nisam, jer ja nju nikad nisam video da radi nešto nedozvoljeno. Ako je srećna sa Davidom, ja sam srećan, ali sumnjam da ona sa Davidom može biti srećna - rekao je Mića.

- Ona živi moćno, bogato, a odakle joj to, nemam pojam. Nikada nisam video da joj je neko dao nešt. Njihova veza nema moralnu osnovu i kad tad će im se to vratiti. Kakva god da je Aleksandra, ja u to ne ulazim, trebali su da razgovaraju sa njom, a ne da je vređaju - rekao je Mića.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.