PROŠLA SAM AGONIJU: Folkerka izbačena na ulicu sa dvogodišnjim detetom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠLA SAM AGONIJU: Folkerka izbačena na ulicu sa dvogodišnjim detetom!

Muž je želeo da joj otme sina.

Pevačica Selma Bajrami ispričala je za austrijske medije sve o teškom životnom razdoblju kada je sa malim detetom ostala na ulici, a potom joj je bivši muž uzeo sina i borba za naslednika trajala je godinama.

Mediji u Austriji predstvili su Selmu kao jaku ženu za koju ne postoji prepreka, niti umor kada radi, a da ne postoji snaga koja može da je zaustavi. Ona nosi dvostruku roditeljsku odgovornost na svojim ramenima i sama se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bori da sina izvede na pravi put.

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star) on Mar 28, 2017 at 12:09pm PDT

Ljubavna priča Selme Bajrami i Muje Musića počela je pre skoro pet godina kada je oca svog deteta upoznala na jednoj zabavi. Iskra ljubavi se brzo rasplamsala i njenoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je beba na putu.

- Ubrzo nakon venčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim detetom i dva kofera ispred vrata - ispričala je Selma Bajrami.

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star) on Mar 18, 2017 at 4:23pm PDT

U tom trenutku ona je bila potpuno sama, nemački jezik nije dovoljno znala, a bila je pred finansijskim krahom jer nije radila. Ubrzo je našla stan i upisala kurs.

- Znala sam da moram da budem deo ovog grada ako želim da obezbedim svoje dete - rekla je Selma.

Iako je pokušala da ima normalnu komunikaciju sa suprugom, on je odlučio da joj oduzme dete.

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star) on Mar 12, 2017 at 1:12am PST

- Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali ali osetio je da se nešto dešava, nije mu bilo jasno zbog čega više nismo zajedno. On je počeo da se povlači u sebe i da teško govori. Odveli smo ga kod psihologa i na sreću utvrđeno je da je imao barijeru zbog dva jezika na kojima je govorio - ispričala je Selma Bajrami.

Ona je danas prevazišla prepreku i kaže da je konačno srećna.

- Ne ograničavam njegov odnos sa ocem jer znam da smo mu oboje potrebni za normalno odrastanje. Trudim se da sa sinom, uprkos tome što je moj posao specifičan, provodim što više vremena - rekla je Selma za austrijske medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.