PROMENIO LIČNI OPIS! Duga kosa, prirodne usne, 20 kilograma manje - OVAKO je izgledao Mirko Gavrić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENIO LIČNI OPIS! Duga kosa, prirodne usne, 20 kilograma manje - OVAKO je izgledao Mirko Gavrić!

Ne biste ga prepoznali?!

Muzički producent i pevač Mirko Gavrić je jedan od učesnika treće sezone rijaliti programa "Zadruga". Šira javnost koja nije bila upoznata sa njegovim prvim koracima na javnoj sceni, teško da će moći da ga prepoznaju na fotografijama i snimcima starim desetak godina.

Mirka gledaoci Zadruge poznaju kao nekog ko je godinama kratko ošišan, ali ni ne slute da je nekada imao dugu kosu koja ga je činila potpuno drugačijim.

Svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stajlinzima tokom javnih nastupa oduvek je, kao i sada, pokušavao da se izdvoji iz mase, a da je i ranije vodio računa o svom fizičkom izgledu govore i uredno počupane obrve.

Mirko ne krije da se ugojio zbog stresa i nepovoljnih dešavanja na privatnom planu, ali na starim fotografijama može se videti kako izgleda sa dvadesetak kilograma manje.

Takođe, primetno je da na starim fotografijama i snimcima ima manji volumen usana koje je, kako mnogi zadrugari tvrde, povećao silikonom. Ipak, zadrugar se nikada o tome nije izjašnjavao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.