PROMENILA LIČNI OPIS: Bojana Rodić eksperimentisala sa izgledom, a mišljenja podeljena - Da li je POGREŠILA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2022, 18:44

PROMENILA LIČNI OPIS: Bojana Rodić eksperimentisala sa izgledom, a mišljenja podeljena - Da li je POGREŠILA?

Šta vi mislite?

Snaja pevačice Goce Božinovske i životna saputnica Mirka Šijana, Bojana Rodić, gotovo svakodnevno impresionira pratioce objavama na Instagramu. Za sestre Rodić, kažu da se ne zna koja je od koje lepša, a Bojana je sada pokazala svoje nesvakidašnje izdanje.

Bojanini pratioci su navikli da je viđaju sa dugom ravnom kosom, puštenom ili vezanom u rep, a ona je sada sve iznenadila novom frizurom. Šijanova supruga je rešila da eksperimentiše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kosom, te je napravila lokne.

Ona je skupila kosu u punđu, stavila naočare za sunce, te ispozirala i fotografiju podelila na Instagramu. Za samo sat vremena, pokupila je preko 500 lajkova. Jedni su oduševljeni njenim novim izdanjem, dok drugi ipak imaju zamerke.

Podsetimo, Bojana je nedavno objavila snimak iz jedne estetske klinike, dok radi tretman, a ako je sudeći po snimku, reč je o ubrizgavanju botoksa, kako bi se podmladila i održala sveži izgled, bez bora.

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.