PROGOVORIO O DOGOVORU DEJANA I DALILE - Car RAZOTKRIO pred NACIJOM šta kriju Dragojevići! Sad se sve ZNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 01:55

PROGOVORIO O DOGOVORU DEJANA I DALILE - Car RAZOTKRIO pred NACIJOM šta kriju Dragojevići! Sad se sve ZNA!

Surovo iskren pred Darkom.

Prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića  bio je Filip Car, koji se danas žestoko posvađao sa Dalilom Dragojević zbog zajedničkih uspomena sa Dejanom Dragojevićem koje je sačuvala.

- Mi smo Dalili i Dejanu verovali i prvi put, pa su završili zajedno. Ja znam njene emocije prema njemu, u to sam siguran, ali neke stvari koje radi, kontradiktorna je. Dejan nas provlači indirektno i direktno, ne mogu to da mu zamerim. Ja mu zameram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što joj stavlja teret što se tiče porodice. Bila je ona kugla koju je Dejan zamerio, pitao sam je da li ima još nešto što je sačuvala. Dejan je rekao da će danas dati burmu koja je pocrnela od sramote, ja to shvatam, to mi je razumljivo i okej. To neka zamera njegova devojka, sa tim nemam ništa. Video sam da je ona pomno pratila, pitao sam je da li je i slušala. Rekao sam joj da uzme nekog našeg medveda, ona kaže okej. Meni ništa ne govori, rekla nešto kao ćebad će. Donosi ćebe iz treće sezone, koje koristi, koje je kupljeno u Beču. Druga stvar ćebe Dejana Dragojevića, treće našeg medveda. Ja gledam, vidim face ljudi, gledam nju, gledam Dejana i ne verujem šta mi se dešava. Opet sam u sredini mreža, oni preko mene igraju. Sad odjednom postoji jedno ćebe, drugo, igračkica... Ja ispadam budala koja spava na Dejanovom ćebetu... Iza glave mi je kugla, pijem iz njegove šolje... Ima i one čarape i duks. Jesam ja budala? Ja kad spomenem da mi to smeta, ona krene da plače, ja ispadam psihopata. I kao da sam na faci video da joj nije svejedno zbog burme - rekao je Car.

- Ali ona je Dejana mogla da ima kad je htela, ona se pitala kad je njihov odnos u pitanju. Što bi sad gledala Dejana? - pitao je Darko.

- Mogu drugima da bacaju prašinu u oči, ali meni ne. Oni su prestali da se vole, ali se takmiče. Postali su dva robota koji jedno drugo vide kao rivala. Ja sam stalno između njih dvoje. Dejanu nemam pravo da prigovorim, on nije sa mnom u vezi. Kako ja mogu njemu nešto da kažem? A sa druge strane ne smem ni njoj... Ja sa fudbala posle letim da joj spremim meso, ona plete kikice... Znači nju savršeno boli briga. Dobije sve što želi. Provokaciju, napad na Dejana, da iz mene izazove bes, da bude jadna. Ja izvučem najdeblji kraj. Ja sam tu najgori. Da ne bih takav bio, dobro ću razmisliti šta ću od sutra. Ja sam zaboravio kako ja mogu da se igram sa drugima. Evo, sad ću da se sklonim, pa vi radite šta hoćete. Ja ću da stojim sa strane, sve četiri u vis da se smejem. Uzeću neku slobodnu da se ćeram po imanju, a ne Dalilu Mujić Dragojević Moreno... Ja sam nju ostavio jer sam je smatrao lošom osobom, i nju i Dejana. Ja se sklonim i vratim se u vrzino kolo. Ja kažem nemoj, ona i dalje... Od njih sam spreman na svašta. Ja kad sa njom pričam, ona me navede na bes. Ili je uvredim ili nešto napravim. Ja sam služavka. Ona samo složi krevet i upali dugme od veš mašine. I onda mi kaže nisam ti ja Viki. Onda sam ja Fiki što kaže nadica Kamel. I kad smo bili prvo u vezi, ja joj kažem nemoj, ona ide da ga tuče, da se svađa oko auta, kuće... - govorio je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.