PROGOVORILA! Stavila sam silikone... Milica Todorović PRIZNALA koje estetske korekcije je imala na sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 01:04

PROGOVORILA! "Stavila sam silikone..." Milica Todorović PRIZNALA koje estetske korekcije je imala na sebi

Otvorila dušu!

Jedna od gošći u večerašnjoj emisiji "Amidži šou" je popularna pevačica Milica Todorović, koja je nedavno imala jednu hiruršku intervenciju na sebi.

Milica je u Turskoj operisala nos, jer je imala devijaciju, koja joj je veoma smetala.

- Silikone sam stavila. Šalim se. Je l' ti se čini uopšte da postoji išta? Nosim specijalne haljine. Išla sam kod ORL doktora koji mi je sredio nos. Nemojte nikad koristiti kapi za nos. Kako čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može sam sebe da zezne, ja sam prskala kapi za nos po pet, šest puta, osam godina. Imala sam devijaciju, drug mi je u osnovnoj školi polomio nos. Nisam mogla da dišem. Tražila sam da mi ne menja oblik nosa, da mi ostavi i ovu grbu, samo da mi to unutra sredi. Nemojte nikad da prskate kapi za nos! Tražila sam da mi doktor ne stavi tufere jer ću biti u panici. Tražila sam da mi stavi neke silikone da mogu da dišem. Aplauz za moj nos! Ja sam jako volela svoj stari nos - rekla je Milica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.